Project omschrijving

De Randhoeve

Voor De Randhoeve hebben we een gloednieuwe website gebouwd! Met veel plezier hebben we aan de nieuwe website gewerkt. We vertellen je graag meer over het proces.

Het proces

We hebben ervoor gekozen om natuurlijke kleuren te gebruiken om de rust van de natuur terug te laten komen. De Randhoeve ligt namelijk midden in recreatiegebied de Elzen waardoor bezoekers zich in een oase van rust bevinden.

Het speelse logo hebben we terug laten komen op de website door de koppen op dezelfde manier te presenteren. Door de blokken speels op te bouwen door bijvoorbeeld overlapping, is de nieuwe website van De Randhoeve een website geworden waar we trots op zijn! Een hele fijne samenwerking & een tof eindresultaat!

Meer weten over het eindresultaat? De website staat nu live. Neem een kijkje: https://randhoeve.nl/ 

Stuur dit project door aan jouw vrienden:

Alle projecten bekijken