Hoi! Net als alle andere nieuwe teamleden en stagiaires krijg óók ik de kans om mijzelf even voor te stellen.

Mijn naam is Christian Francke en ik ben de nieuwe afstudeer stagiair van Webmyday. Ik ben 22 jaar oud en zit momenteel in het afstudeertraject van de opleiding Ondernemerschap & Retail Management op de Hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn stage wil ik mijzelf zoveel mogelijk betrekken bij alle partijen rondom Webmyday en haar klanten. Mijn focus zal daarom ook voornamelijk gericht zijn op de sales en online marketing.

Mijn achternaam zou je best wel eens bekend voor kunnen komen. Ik ben namelijk het broertje van Vincent: de (inmiddels afgestudeerde) stagiair van het afgelopen jaar. Ik ben erg blij dat ik, net als mijn broer, bij het jonge, ambitieuze én gezellige team van Webmyday aan de slag kan gaan. Na mijn stage hoop ik hier zelfs een fulltime baan te kunnen scoren!

Hopelijk heb ik jullie een duidelijk beeld kunnen geven van wie ik ben en wat mijn ambities zijn. Wellicht spreken we elkaar in de toekomst; ik kijk er alvast naar uit!

Groet,

Christian

Gerelateerde berichten