Mijn naam is Stefanie en ik ben sinds kort werkzaam bij Webmyday als online marketeer. De prettige sfeer en de klik met mijn collega’s hebben mij de doorslag gegeven om het avontuur aan te gaan bij Webmyday.

Onlangs ben ik met vlag en wimpel geslaagd voor de opleiding Crossmediale Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens de opleiding en eerdere werkervaring heb ik mij beziggehouden met mediacampagnes, teksten schrijven, communicatie, (online)marketing, Facebook Ads, contentmanagement, marketingstrategieën en SEO.

Met mijn drive, leergierigheid en liefde voor online marketing geloof ik in het behalen van online-organisatiedoelen. Door het inzetten van SEA, SEO, social media en het creëren van campagnes wordt online zichtbaarheid gerealiseerd. Elk bedrijf kan online marketing op een effectieve manier inzetten en daar ondersteun ik klanten graag bij.

Zelf ben ik een levensgenieter, dierenliefhebber, boekenwurm en schrijfster. Ik wil het beste uit mijzelf en anderen halen.