Mijn stem hebben jullie waarschijnlijk al wel eens gehoord, dus het is tijd dat ik mezelf even voorstel.

Hallo! Mijn naam is Ilja Kurpershoek, 20 jaar en ik ben geboren en getogen in Dordrecht. Inmiddels ben ik al meer dan een maand werkzaam bij Webmyday als stagiaire. Ik volg de opleiding Associate Degree officemanagement aan de Hogeschool Rotterdam, waar ik nu in mijn eerste jaar zit.

Gedurende de week zit ik 3 dagen op school en loop ik 2 dagen stage bij Webmyday, donderdag en vrijdag. Op deze dagen is de kans groot dat we elkaar aan de telefoon spreken. Daarnaast houd ik me tijdens mijn stage bezig met uitzoeken van de nieuwe AVG-wet. Wellicht kent u deze wet al? Anders vertel ik jullie graag wat dit inhoudt! Daarnaast kijk ik mee met de verschillende onderdelen die ik ook tijdens mijn opleiding behandel, zoals klantafspraken en backoffice werkzaamheden.

Ik hoop dat ik jullie een goed beeld heb kunnen geven over wie ik ben en wat ik precies binnen Webmyday doe. En wie weet spreken we elkaar snel aan de telefoon!